Kontakt os

Få et gratis besøg af en Onsite-konsulent

Bliv ringet op
Få hurtig hjælp til et konkret og overskueligt beslutningsgrundlag i forhold til efteruddannelse og opkvalificering af virksomhedens ufaglærte medarbejdere over 25 år.

UTV Onsite

At finde rundt i uddannelsessystemet kan være svært.

En erfaren HR- og ledelseskonsulent besøger dig for at kortlægge medarbejdernes faglige uddannelsesbehov i forhold til virksomhedens mål, konkurrenceevne og kompetencekrav nu og i fremtiden.

Sammen bliver I enige om, hvilke ufaglærte medarbejdere der bør tilbydes en smidig og personligt tilrettelagt uddannelsesplan på tværs af offentlige uddannelsestilbud.

Blot 3 uger efter besøget får du beslutningsgrundlaget, der inkluderer medarbejdernes personlige uddannelsesplaner med rette kontaktpersoner og økonomisk overblik.

Indsend dine kontaktdata ved hjælp af formularen og bliv ringet op for nærmere aftale om besøg af HR- og ledelseskonsulent.

Det er gratis, hurtigt og serviceorienteret.

Indtast dine kontaktoplysniger nedenfor og bliv ringet op inden for 24 timer. Så aftaler vi nærmere om besøget på telefonen.
Felter markeret med (*) skal udfyldes

Vi beskytter dine personlige data og anvender dem alene til dette specifikke formål. Se mere om vores politik for anvendelse og beskyttelse af dine personlige data.
j

lhje@zbc.dk

 

+45 25 19 28 29

 

Bredahlsgade 1B 4200 Slagelse

 

Kontakt

Adresse:
Vejen til EUD og vækst
Bredahlsgade 1B
4200 Slagelse

Telefon:
+45 25 19 28 29

E-mail:
lhje@zbc.dk

Numre

CVR:
10 52 18 15

EAN:
5798000553682

Følg os

Copyright © 2018 - Uddannelsesvejen til Vækst - Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik